E-mail, social, Bitcoin, blockchain… Onze samenleving ‘vercybert’ steeds meer. Politie en Justitie krijgen steeds vaker te maken met cyberdelicten én cybercomponenten bij commune delicten. Maar is jouw kennis  eigenlijk up-to-date? In “CyberCriminal” kruip je in de huid van ‘Onno’ en leer je alles over wetsartikelen, technische termen en modus operandi bij cybercrime.

De game is - voor OM'ers - een alternatieve methode om kennis op te doen en je collega’s te imponeren. Spelen kan op ieder moment, onderweg in de trein en zelfs thuis op de bank. Je zult merken dat je al gauw bekend raakt met de materie en deze gemakkelijker in de praktijk toepast.

CyberCriminal is een innovatie van J3sse & J0rd1 in samenwerking met het innovatieplatform TestlabOM. Beiden OM’ers met als doel het upgraden van cyberkennis binnen het OM. Heb jij nog geen speeluitnodiging ontvangen? Kijk dan op ZoOM of ga naar jouw (lokale) cyberofficier voor meer informatie.